Kaikkien aikojen parhaat Fitness-ammatinharjoittajat

Ennen kuin kilpailut ovat lähelläkään ajankohtaista, vaaditaan Fitnessharrastajalta pitkäjänteisyyttä ja todella kovaa luonnetta ja hyvää itsekuria. Toisille tämä on helppoa kuin heinän teko ja toiset kamppailevat pystyäkseen luopumaan lempijälkkäreistään. Kehon lihasmassa ei muovaudu yhdessä yössä ja ruokavaliotkin on suunniteltava tarkkaan. Fitness vaatii siis rankkaa työtä pitkän ajan, ennen kuin on valmis astelemaan kilpailulavalle. Fitness-urheilu ja kilpailut ovat olleet pääasiassa naisten ominta aluetta, mutta nyttemmin myös miehet ovat innostuneet asiasta ja he harrastavat ja kisaavat Classic Bodybuildingissa, myös Fitness-urheilu on astumassa mukaan kuvioihin miestenkin osalta.

Kilpailuja käydään SM-tasolla kotimaassa, sekä EM-kilpailuja ympäri Eurooppaa. Kaikkien aikojen parhaat Fitnessammatinharjoittajat löytyvät mm, USA:sta, Venäjältä, Unkarista, Slovakiasta, Puolasta, Kroatiasta, Australiasta ja tietenkin Suomesta. Alla olevaan listaan on kerätty muutamia Fitnessammattilaisten huippuja eri maista. Vuoden 2012 IFBB Naisten Maailmanmestaruuskisojen parhaimmistoa eri kategorioissa:

  • Bodyfitness, Ekaterina Gamagina, kotimaa Venäjä; Fitness, pituus maks. 163 cm – sarjassa, niin ikään venäläinen Olga VOLOKH; samassa sarjassa yli 163 cm voiton vei myös Venäjältä kotoisin oleva; Natalia Chukaeva. Bikini Fitness alle 163 cm-sarjan voiton vei Australialainen Amy Wright. Saman kategorian alle 168 cm – luokassa voittoon ylsi Slovakialainen Karina Antovska ja sokerina pohjalla luokassa Body Fitness yli 168 cm voittajaksi kruunattiin Suomalainen Anna Virmajoki.
  • Slovakialainen Jana Purdjakova nappasi pisteet kotiin Naisten alle 55 kiloisissa kehonrakennus-kisassa. Brittiläinen: Renee Campbell vuorostaan vei kunnian samassa kategoriassa yli 55 kiloisissa kilpailijoissa.
  • IFBB Arnold Classic 2012 IFBB Maailmanmestaruuskisassa Miesten Fitness avoimessa luokassa voiton vei myös venäläinen; Konstantin Nekrasov.

Muita alan ammattilaisten huippunimiä, jotka ovat rankattuja ”Maailman parhaat Fitnessammattilaiset” – listalla ovat mm. Amerikkalainen Nicole Wilkins Lee, jonka laji on IFBB Pro Figure, IFBB Pro Fitness-kategoriassa kilpaileva Ade Garcia, IFBB Pro Bodybuilding-ammattilainen; Iris Kyle, sekä miesten puolella, arvostetussa Classic Bodybuilding – kisassa; ”2012 IFBB Arnold Classic” kärkisijoja pitävät mm. herrat; Shawn Rhoden, Kai Green ja Phil Heath.

This entry was posted in Fitness. Bookmark the permalink.